Partners

Sponsoren

A.S.R.V. Agon is in het verleden door verschillende partijen gesponsord, maar heeft op dit moment geen sponsoren.
Denkt u dat Agon en u mogelijk iets voor elkaar kunnen betekenen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Op basis van eerdere sponsorovereenkomsten kunnen wij u enkele standaard sponsorpakketten voorleggen om u een idee te geven van de mogelijkheden, maar wij zijn ook graag bereid om met u mee te denken en andere mogelijkheden om elkaar te helpen te bespreken.

Bierfabriek Almere

Voor verschillende evenementen werkt Agon samen met de Bierfabriek Almere. De Bierfabriek Almere is een hippe studentikoze horecagelegenheid in het stadshart van Almere waar je kunt genieten van huisgebrouwen bieren en heerlijke verse gegrilde kippetjes.

Introductieweek

A.S.R.V. Agon werkt samen met Stichting Introductieweek Almere. Deze stichting organiseert de introductieweek.
Ruim 200 eerstejaars maken in deze week kennis met de Hogescholen, medestudenten, de studentenverenigingen en met de stad Almere. Meer dan 70 studenten gaan mee als medewerker om jullie een fantastische week te laten beleven. Al deze studenten studeren zelf in Almere en weten als geen ander wat wel en niet leuk is om te doen op een introductieweek, zowel voor studenten van buiten de stad als Almeerders zelf! Bijna al deze vrijwilligers zijn zelf ook mee geweest op de introductieweek voorgaande jaren en zitten dit jaar in de organisatie.

We willen nog wel benadrukken dat de introductie absoluut geen ontgroening is! Niets moet en (bijna) alles mag en alles gebeurt met goedkeuring van Gemeente Almere en de Hogescholen CAH en Windesheim Flevoland.

Voor je ouders is het misschien een fijn idee om te weten dat wij voldoen aan alle vergunningen en verzekeringen. Het eten wordt door professionele catering bereidt en er is een extern beveiligingsbedrijf ingeschakeld om de veiligheid te garanderen. Ook zijn er EHBO'ers aanwezig en is er voldoende sanitair. Mocht je toch nog graag iets willen weten, kijk dan snel op de website!.