Roeipanorama

Meteen lid worden? Ga naar het aanmeldingsformulier .

[KORTE beschrijving foto]

Cowbois&indianen aankondiging


Door: Bestuur Op: 10 april 2018

Het is weer tijd voor een open feest op de Almeerse Studentenroeivereniging.
Het onomstreden thema is cowbois & indianen, dus plant die tooi of iets anders leuks op je hoofd. Toegang is gratis.
Check het Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1683531851714478


Lente-intROW


Door: Bestuur Op: 6 maart 2018

Jajaja de lente is aan! De vogeltjes fluiten, de krokusjes bloeien, het zonnetje schijnt en de lente-intROW kan van start.
Dé kans om in 5 weken kennis te maken met studentenroeien voor maar €35. Tijdens de periode leer je roeien en ontmoet je medestudenten.
Alles is vrijblijvend en aan het einde van de periode beslis je of je lid wil worden.

De periode loopt van 7 april t/m 6 mei 2018. Twijfel je of je mee wil doen aan de periode? Kom dan kijken op de open roeiavond op 3 april 18:00u.

Tijdens de periode zijn er 2 trainingsmomenten per week: dinsdag 18:00 uur en zaterdag 13:00 uur.
Op dinsdagavond is aansluitend aan de training de soosavond en dan kun je een studentenhap mee-eten.

Heb je vragen? Stuur gerust een mail naar: info@srvagon.nl Aanmelden doe je via: hier


Herfst-IntROW


Door: Bestuur Op: 23 augustus 2017

Wil je een nieuwe sport ontdekken en tegelijk zien hoe het studentleven is? Meld je dan aan voor de herfst-IntROWperiode. Deze start met een open roeiavond op 19 september en een weekend op 23 en 24 september. 7 weken vol activiteiten voor maar 35 euro.


Herfst-IntROW


Door: Bestuur Op: 23 augustus 2017

19 september is het zover, de IntROWperiode gaat van start. De beste manier om je schooljaar actief en gezellig te starten. De periode start op een dinsdag en is een open roeiavond. Op deze dag trainen en eten we gezamenlijk. Wil je daarna doorgaan met de IntROWperiode, dan is het introowweekend op 23 en 24 september. We gaan roeien, barbecueën, feesten en nog veel meer. De weken na het weekend trainen we dinsdag avond en zaterdag middag. 4 november is dan alweer de laatste training en ben je klaargestoomd voor je eerste wedstrijd. Meedoen aan de IntROW is vrijblijvend en kost maar 35,00 euro. Dit bedrag is inclusief: roeien van 19 september t/m 4 november, ontbijt, lunch en barbecue tijdens het weekend. Vragen? stuur dan een mailtje naar info@srvagon.nl.


Logo introductieweek

Nieuwe samenwerking Bierfabriek Almere


Door: Bestuur Op: 22 april 2017

Voor verschillende evenementen zal A.S.R.V. Agon de komende tijd samenwerken met de Bierfabriek Almere. De Bierfabriek Almere is een hippe studentikoze horecagelegenheid in het stadshart van Almere waar je kunt genieten van huisgebrouwen bieren en heerlijke verse gegrilde kippetjes.


Logo introductieweek

Introductieweek Almere


Door: Bestuur Op: 22 april 2017

A.S.R.V. Agon doet mee aan de algemene introductieweek Almere. De introductieweek is een algemene introductieweek voor alle nieuwe studenten aan de hogescholen in Almere. Je maakt deze week kennis met studentenstad Almere, de studentenverenigingen en met heel veel medestudenten. De week wordt georganiseerd door alle studentenverenigingen uit Almere. De week vindt plaats van 28 augustus t/m 1 september 2017. Meer informatie: http://www.introductiealmere.nl.


Gaintrain in de zon

Lente-intROW


Door: Bestuur Op: 8 maart 2017

11 april 2017 begint de lente-intROWperiode. In 4 weken tijd maak je kennis met de roeisport en met de vereniging. Dinsdagavond begint de training 18:00u en aansluitend eten we gezamenlijk. Daarnaast zijn op zaterdagmiddag en eventueel donderdagavond trainingsmomenten. In het weekend van 6-7 mei 2017 sluiten we de intROW af met een introweekend met een BBQ en een mooi feestje. Meedoen aan de intROW is vrijblijvend en kost maar 35 euro! Dit bedrag is inclusief: 4 weken roeien, BBQ, ontbijt en lunch tijdens het afsluitende weekend.
Vragen? Stuur een mailtje naar info@srvagon.nl.


Overzicht Fylí 2016

Fylí Agon 2017


Door: Bestuur Op: 21 december 2017

Na het succes van de eerste Fylí Agon in september 2016 staat ook voor 2017 de Fylí Agon weer op het programma. 2 september 2017 is heel roeiend Nederland uitgenodigd om de eerste 2k-test na de zomer te roeien op de Hoge Vaart in Almere. Meer info volgt later!


Agon 1 jaar

A.S.R.V. Agon 1 jaar een officiële vereniging


Door: Bestuur Op: 26 september 2016

26 november 2015 is Agon officieel op gericht als vereniging. Dat is afgelopen 26 november gevierd met een feestje en de constitutieborrel van het derde bestuur der A.S.R.V. Agon.


Derde bestuur der A.S.R.V. Agon


Door: Bestuur Op: 20 september 2016

Tijdens de ALV op 20 september is het derde bestuur der A.S.R.V. Agon aangetreden.


Uitslag Fylí Agon


Door: Bestuur Op: 5 september 2016

Afgelopen zaterdag was de eerste Fylí Agon. Het was geweldig en het bestuur bedankt alle aanwezigen. Vanaf nu is de uitslag van de wedstrijd te vinden op deze site onder Vereniging -> Fylí Agon.


Loting Fylí Agon


Door: Bestuur Op: 30 augustus 2016

De loting voor de Fylí Agon is gepubliceerd en is te vinden onder Vereniging -> Fylí Agon. Om dubbele inschrijvingen en dubbel bootgebruik mogelijk te maken, is ook de blokindeling aangepast. Deze is op dezelfde pagina te vinden.


De boot in

Meld je aan voor de Introw 2016!!


Door: Bestuur Op: 21 augustus 2016

De introductieperiode bij A.S.R.V. Agon start 23 september 2016. In 6 weken leer je de basisprincipes van roeien, ontmoet je medestudenten en maak je kennis met het studentenleven in Almere. Voor 35 euro krijg je professionele trainingen, een fantastisch introweekend en gezellige soosavonden. De introductieperiode is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast!
Heb je vragen? Stuur een mail naar info@srvagon.nl. Let op, onderstaande video bevat verouderde en onjuiste informatie. Waar de video deze tekst tegen spreekt, is deze tekst juist.


Groepsfoto met KNRBvlag

Lid van de KNRB


Door: Bestuur Op: 5 maart 2016

Tijdens de ALV van de KNRB op 5 maart is A.S.R.V. Agon als vereniging lid geworden van de KNRB. Na een enthousiast praatje van Daphne volgde een overtuigende acclamatie. Vanaf nu mag Agon officieel meedoen aan wedstrijden. Dat betekent dat Agonistai eindelijk kunnen roeien in eigen roeipakjes en blaren kunnen krijgen van onze eigen riemen!


Heren op Gyas

Eerste plek sprintafstand bij Gyas-Hunze Race


Door: Bestuur Op: 15 februari 2016

Afgelopen weekend zijn de roeiers van de Agon afgereisd naar Groningen voor de Gyas-Hunze Race. Deze roeiwedstrijd is traditioneel de opening van het competitieseizoen van studenten roeiend Nederland. De herenploeg van Agon heeft heel goed gepresteerd dit weekend. De sprintafstand (400 meter) wonnen ze zelfs met een tijd van 01:25,4. Ook op de 2.7 kilometer hebben de heren een prachtige tijd gevaren. Uiteindelijk is Agon geëindigd op de derde plek (van de 49) in het klassement. Al met al een veelbelovende start van het seizoen!